Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.09.05

Kedves Vendég!

Köszönöm a sok kedves látogatást, olvasgatást. Jól esik, hogy érdeklődéssel olvasnak, hogy eljönnek újra, meg újra.

Ha van véleménye, javaslata, vagy csak egyszerűen jó lenne mondani valamit, szólítsuk meg egymást!

Minden javaslatot, véleményt, közeledést örömmel, és köszönettel fogadok, és mindenre válaszolok.

Beszélgessünk:

Szeretettel üdvözlöm.                       Csákvári Zsóka.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Keszthely

(Zsóka, 2011.12.11 12:40)

Kedves Károly!
Köszönöm a szavakat,örülök, ha adni tudtam, akár igaz, akát vígasztaló szavakat. Nem bizom el magam, vagyok, mindig annyi, amit magamból adhatok, és ha bárkinek könnyebbséget örömet, vagy vígasztalást hozhatok, már nem volt felesleges időtöltés a szó.
Mindenkor szeretettel várom, érezze jól magát nálam.
Szép karácsonyt és boldog új évet kívánok. Zsóka

Eger

(Erzsi, 2011.10.31 18:34)

Azt hiszem sok idő telt el, mióta itt jártam.
Kedves Zsóka, gazdagabb lett az oldala. Sok gyönyörű képet találtam itt, és a versek is illenek a képhez. Az Őrségi esőben láttam a képtárat, azóta örömmel tapasztaltam, több a kép, és nagyon tetszenek. Főként a tájképek szépek. Gratulálok a készítőjének. Beszédesek, és mutatósak is.
További jó munkát Önöknek szeretettel Erzsi.

Válasz "Zoli" -nak

(J.L., 2011.10.30 18:19)

Ma reggel nyujtózkodás közben felnéztem az ágyam felett lévö "Tatai emlék" - ként feltüntetett képre és eszembe jutott az Ön kérdése. Nézegettem, de nemtaláltam benne semmi Csontváryt. Igazán megtisztel vele de én úgy érzem-mégcsak az árnyékába sem kerülök sem szinben sem témában sem ecset kezelésben az ö nagyságához. ( A digitális fotok gyakran csalnak, - lehet hogy ez kever bele a látásba ) A képek 30 év különbözö fázisait mutatják, de a szinkeverést szeretném még egy darabig folytatni. Remélem kielégitö választ tudtam a kérdésére nyujtani. Üdvözlettel J.L.

Német O.

(Jatolcs, 2011.10.09 09:38)

Kedves Zsóka.
Csak gratulálni lehet a szinvonalas oldalához. Köszönöm, - köszönjük a multban barangolás sok szép és kevésbé szép élmény visszaidézését. - Viszont nem értem a " samson" - rejtelmes hozzászólását. Reméljük hogy még sokat és sokáig olvashatunk Öntöl. Tisztelettel Jatolcs Miklós

samson

(kis dalma, 2011.10.06 18:11)

ereryulfuyrkkerr7

Eger

(Murányi Boris, 2011.10.02 14:50)

Kedves Zsóka!
Köszönöm a szívélyes invitálást, jól esett itt olvasgatni, képeket nézni. Színvonalas a honlap, tetszenek az írások. Élvezettel bóklásztam Gdanksban, és az írások a festmények között.Szívesen beszélgetnék személyesen is a képek készítőjével, és önnel is. A Bíborfény c könyvet nem kaptam meg. Kérem írja meg nekem, hol vehetném még meg? További jó munkát és sok szép alkotást kívánok önnek, és a művész úrnak is. Tisztelettel Murányi Boris

Budapest

(Zsóka, 2011.09.29 21:26)

Kedves Jocó

Az olvasó fantáziájára van bízva hogy ki- mit lát, vagy érez az írásokban. Az írónak ugyanúgy megvan a szabadsága, hogy ezt a saját szája-íze szerint
írja le. Vagyis azt gondolom, ez olyan is-is.
"pedig az élet valójában tud szép is lenni.Nem így gondolja,"
De igen, Jocó.

Mödling bei Wien

(T. József, 2011.09.13 14:51)

Üdvözlöm kedves Zsóka!
Sok érzelmi töltésű verset olvastam Öntől. Kérdezni szeretném, hogy ezek mind megélt dolgok, vagy csak amolyan "képzelt riportok"?
Nem akartam indiszkrét lenni, csak kíváncsi. Egyébként szépek fájdalmasak a versei, pedig az élet valójában tud szép is lenni. Nem így gondolja?
Üdvözlöm Jocó

Felfidékről

(Zoli, 2011.09.03 17:19)

Tisztelt művész úr!
Elidőztem a képei között, és van egy kép, ami engem nagyon Csontváryra emlékeztet. A "Tatai emlék" Ez véletlen, vagy szándékos az Ön részéról?
Egyébiránt tetszenek a képei. Ezek régiek, vagy mostanában is dolgozik?
További alkotó munkát, sok szép új képet kívánok. Tiszteletem Zoli

Debrecen

(Kázmér, 2011.08.26 21:00)

Az irodalom mellett csodaszépek a festmények, nagyon jók a fotók.Én nem tudok jól bánni a szavakkal, csak gratulálni szeretnék. Olvasgattam nézegettem. Nem volt elveszett iő. A festőművésznek hol lehet vásárolni a képeiből? Szívesen megtekinteném a valóságban is.
És önnek a két könyvön kívül, hol találhatók még írásai?
Tiszteletteljes üdvözletem önöknek
Kázmér

Nagyvárad

(Kincső, 2011.08.16 20:22)

Tisztelt J.L festőművész úr!
Nagy élmény volt számomra a képtár, és bár értem a képeit, mégis nagyon tetszettek a képhez írt versek is, amin keresztül jobban és mélyebben láttam a lelki üzeneteket. Különösen megragadott a Táncoló marionettes kép, és az Idegenben - Minden fájdalma belém hasított.Köszönöm a fájdalmas, mégis kellemes élményt, amik a képek nyújtottak. Érdekes megoldás a táncoló pár, csodálatos színvilága a "Kékségben" Köszönöm az írónönek nagyon beleérző lelki sorait. Jó volt itt lenni önökkel. Isten áldja magukat, még sok szép alkotást kívánok.
Kincső

Vancouver Canada

(Aliz, 2011.08.11 18:43)

Kedves írónő, és tisztelt művész úr!
Nagy élmény volt a képek, és versek párositása számomra. Gyönyörű színek, és mély drámai sorok. Kár, hogy nem egy helyen vannak a kép és a hozzá írt vers, Őszintén gratulálok mindkettejüknek, és további sikeres munkát kívánok.
Nagyon szépek az Erdélyi fotók is, jól esett kicsit oda hazamenni. Köszönöm.

Boston U.S.A.

(Adéla, 2011.08.06 18:23)

Tisztelt írónő, és tisztelt művész úr!
Nagy élmény volt itt találkozni önökkel. Élveztem azt a mély lelkiséget, és a múltnak azt a csodálatos hű ábrázolását, amit a prózáiban leírt, és a verseiben megszólaltatott. 56-óta élek távol a hazámtól, és most kicsit otthon voltam, és gyerek. Mintha az én nagyanyám hangját hallottam volna. Olyan tiszták, szépek az érzelmi részek, mint a hó! És annyira emberi!Köszönöm.
Művész úr! Magával ragadt képeinek csodásan finom színvilága! Ragyognak a képei! Öröm festés, amit találtam, csupa fény, csupa , csupa szín, derű, ragyogás. Különösen szépek a tájak, amelyeket megfestett. Örülök, hogy láthattam. Nem magyar, azt a témák elárulják. De jó, hogy itt is bemutatkozott.. Őszintén gratulálok, és sok szép új alkotást kívánok erőben egészségben.Élmény volt ez a tárlat!
Tisztelettel üdvözlöm önöket Adéla.

Budapest

(Deák Rita, 2011.08.04 13:18)

Drága Zsókám!

Rengetget eszembe jutottál a legutóbbi találkozásunk óta. Elolvastam a könyveidet is, amit ajándékba kaptam tőled és még egyszer köszönöm! Egyben gratulálok is hozzá, nem is hiszed el, de bennem annyi jót és rosszat egyaránt felkavart. Főként az önéletrajzi írásod (ha lehet ezt így mondani). Tudod, kicsit olyan volt, mintha nagymamámat és anyukámat hallottam volna mesélni, az ő visszaemlékezéseik csengtek vissza a történésekben. De számomra egy a lényeg: a szeretet hatalmával egy csodálatos ember született, bárhogyan is hányatta a Sors!

Ölellek

Rita

Gödöllő

(TAMÁS, 2011.07.27 18:41)

A képtárat nézegettem. Sok szép alkotást találtam, de nem eről akarok beszélni. A "hagymapucoló fintora felderített! Ezt dicsérem, mert hatalmasat nevettem, és átéreztem a hagyma csípős orrfacsaró illatát! A mesternek van humora! Gratulálok!
A többi is gyönyörű, de én most erre voltam vevő!

Budapest

(M.Attila, 2011.07.23 12:01)

Tisztelt írónő!

Erre tévedtem. Bevallom, véletlen volt. Nem bántam meg! Sok szépet leltem itt, érdekesek az írások, sok közöttük igen színvonalas. Nagyon szépek azok a versek, amiket a képek ihlettek. És nagyon szépek a képek is, főként azok a leheletfinom tájképek. Szívemből gratulálok a képek készítőjének, és az ön verseinek is.Jó tükör! További eredményes munkát, sikert kívánok, önöknek. Tisztelettel Attila.

valahol az őrségben

(Erzsi, 2011.07.20 13:02)

Kedves zsóka.
Itt nyaralunk a családdal, és a viharos idő most odaszegezett a laptopom elé. Keresgélve a neten akadtam a honlapjára.Nem bántam meg. Nagyon kellemes időtöltés lett nekem, gyönyörű képeket láttam.és nagyon szép, mély érzelmekkel teli gondolatokat olvastam Önnél. Megtelt e lelkem. Köszönet érte önnek, és a képek készítőjének. Olvasva a képek alá írt verseit, kíváncsivá tett, rákerestem a képre, és egészen másként láttam, értelmet mélységet adtak a képnek a szavai.
Biztos, hogy máskor is elfogok látogatni ide. Nagyon szépek az illusztrációként feltett aláfestő zenék. Mindenképp csak gratulálni tudok a timnek! Szépen megszerkesztették.
Üdvözlettel Erzsi.

a.florance.a@gmail.com

(Florance, 2011.07.13 10:15)

Drága Zsóka!
Örülök J.L. csodálatos festményei ihlette új verseidnek (is).
Mindkettőtöknek szeretettel gratulálok :-)
Zsu
(Mindig élmény, és szeretek Nálad vendégeskedni. Kár, hogy az írásokhoz nem lehet szólni. )

KASSA

(Eszter, 2011.07.11 14:43)

Kedves Zsóka!
Egy barátnőm aki megvette a könyved, , adta nekem a honlapod címét. Nagyon örülök neki, mert sok érdekes dolgot találtam itt.Szeretném elmondani, hogy jól éreztem magam a világodban, ami olyan szép, mint egy édes-bús mese.
Ha Pesten járok, mindenképp megkereslek, a barátnőm tudja a címed, de előtte írok majd.Szeretnélek megölelni! Ritja aranyos ember lehetsz!
Csodaszépek a galériáid, a képek a fotók. Külön megemlítem azt a külhoni festőt, annyira kellemes színekkel készíti a képeit, hogy szinte élnek, mozdulnak, és lélegeznek. Kár, hogy ott nem lehet a képek alá írni, de itt is elmondom, nagy élmény volt. Köszönöm, hogy megosztottad velem.Ja! És találtam a képek alá írott verseket, amelyek még élettel telibbé tették a képeket. Köszönöm Zsóka! Szia!

Románia

(Krisztián, 2011.06.29 14:05)

Kedves Zsóka! Nagyon kellemes időtöltés volt itt lenni nálad. Élvezettel néztem a tárlatot, a J.L festő képei elvarázsoltak, és a csodálatos fotógalériák is igazi élményt adtak. Mellé az igazi ízes szép magyar beszédstílusban irt prózák kikapcsolódást nyújtottak. Csak gratulálni tudok!
Pihentető élmény volt, köszönöm.
A Festőművész képei hol és mikor lesznek láthatók a valóságban is? És hol él, és alkot a művész ? A képei alapján férfinek gondolom.Én is rajzolgatok. Csodálatosak a színei, jó megfigyelő, minden képe gyönyörű.Gratulálok neki, sok sikert, és további jó alkotómunkát kívánok, tisztelettel Krisztián.