Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szakadék szélén.4 rész

Butoraink a lomtalanításban...

butoraink-a-lombtalanitasban.jpg

..ha már így bele melegedtünk az "írásba", elküldöm, amit a végrehajtásommal kapcsolatban írtam, de válaszra se méltattak! Nem is tudom hova forduljak? Lassan már a halálba fognak kergetni ezzel a végrehajtói tevékenységgel …

Tárgy: lakcím nélkülistátusz0223.V.2144/2013/17
Címzett: MBVK@mbvk.hu
Tisztelt Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara.
Alulírott I…L…né szül.: Kovács Zsuzsanna Budapest, 19….07.01.azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy vizsgálják felül a Dr. R… Cs… végrehajtó által indított letiltás jogosságát ,mivel én már régóta lakcím nélküli vagyok, amit igazolt is a jelenlegi munkáltatóm feléjük, de a mai napig a volt lakcímemet / 1142. Bp. Nezsider park… / tüntetik fel címként. Úgy érzem, nem akarják tudomásul venni a változást.  Viszont ahhoz, hogy a R… úr érvényesítse a végrehajtást, úgy tudom, XIV. ker.-i lakosnak kellene lennem. Nos, nem vagyok. 
Érdeklődnék,  van-e valami "méltányos" lehetőség a végrehajtásra, vagy helyette akár közmunkát is vállalnék.., már voltam ilyenen....  A R… úr által megterhelt minimális munkabérem, a lakhatásomat se fedezi. Egyre jobban ellehetetlenítik az életvitelemet, szerintem ehhez nincs joguk!
További indokok is súlyosbítják a végrehajtás megfizetésének lehetőségét:
A Szüleim súlyos betegségek miatt intézménybe kényszerültek. A nyugdíjuk épp hogy fedezi az ellátást, időnként azt is pótolni kell, nem beszélve a szükséges étel - ital –gyógyszer pelenka stb. rendszeres finanszírozásról.. Az apukám vak rokkant nyugdíjas, sajnos részben lebénult.  Az édesanyám súlyos cukorbeteg, állandó felügyelet szükséges neki , de a legfőbb indoka annak, hogy intézményben él, mert nincs lakásunk.. Elveszítettük.. és a bútorainkat is, mert az albérletbe, ahova átköltöztünk, onnan a tulaj,- aki ügyvéd- kirakatta lomtalanításkor ,és a cigányok elhordták  egy pillanat alatt,mindegy szálig.  Magyarul elveszítettük mindenünket, hiába tettem feljelentést, immár két éve , még csak nem is reagáltak ..Milyen eljárás ez a pornéppel szemben?
Tanácsolták, hogy menjek el a Nép ügyvédjéhez.  Elmentem..., kár volt . Amikor meghallották a R… úr, és az ügyvéd nevét,  - akik érintettek a sanyargatásomban-, szó szerint lepattintottak,  mondták,  menjek a bíróságra, ott érvényesítsem  követelésemet ,és a végrehajtás felül bírálatát.  Persze mert szegény vagyok. Nincs pénzem .Nem tudok fizetni egy ügyvédnek, csináljak amit akarok ! A rendőrségen azt találták mondani, hogy sok jóra ne számítsak, mivel a tulaj ügyvéd...
Több okból kifolyólag szeretnék érthető és igazságos választ kapni a kérdéseimre , ha lehetséges !
- Miért engedhető meg, hogy a minimál bérem 33%-át levonják, annak ellenére, hogy nem  lakom sehol , vagyis hajléktalan vagyok.
- Hol érvényesíthetem az én követelésemet az ügyvéddel szemben, aki kirakatta a bútorainkat ?
-  Mondjuk szaldózhatnák a követeléseket úgy,  ahogy rajtam követelik háromszoros felárral a tartozásomat .Én is ezt szeretném.........
Mivel lakcímem nincs, itt email-en vagy a mobilomon vagyok elérhető : 06-20-937 4311
Ha szükséges, eljuttatom Önökhöz a lakcímkártyát, vagy egyéb dokumentumot, a jelenlegi állapotomról- itt pl. a Menhely alapítvány befogadását értem.
Előre is köszönöm a megértésüket,és szíves felülvizsgálatukat kérem.
Maradok tisztelettel:
I… L…né

Nos, az én ügyem süllyesztőbe kerül, mert az óta sem mozdul semmi előre. Persze, mert a saját, elkeseredett szavaimmal megfogalmazva adtam be, de akkor is kellett volna mozdulnia valaminek. Rajtam meg 3x-os felárral követelnek a végrehajtók: Dr. R… Cs…- val az élen - akivel Balatonon anno kollegák voltunk. Ott bazsevált a… Hú….! Most kikeltem magamból, de nem érdekel. Egy ideje mindent kitálalok. Megmondom a véleményem, az se érdekel, ha bilincsbe verve visznek el! Legalább fedél lesz a fejem felett.. Annyira elharapódzott ez a végrehajtó-behajtó mizéria, hogy már szó szerint gyomorgörcsöm van, de szerintem sokunknak! Fel kéne lázadnunk, vagy mit tudom én? De tenni kéne valamit! Rólunk lehúzzák a bőrt is, mások meg milliókat sikkasztanak büntetlenül?  Hogy is van ez? Elindulhatna egy lavina, úgy ahogy az én életemben.
Ha nekem valaki 10 évvel ezelőtt azt mondja, hogy hajléktalan, nincstelen leszek, szembe köpöm.
Szeretném vissza fordítani az idő szekerét! Legfőképp a szüleim miatt, hogy "megelőzzem" a betegségüket meg magam miatt is, hogy más utakon tereljem a sorsomat

Most így utólag, több negatív dolgot - vagyis rossz döntést- tudok magam mögött
pl.:
nem kellett volna kilépnem az Accortól..De akkor a kinti munka volt a biztos, mivel itthon már rezgett a léc.
Nem kellett volna támogatnom mindenkit a családban, csak akikkel közvetlen környezetben éltem
Nem kellett volna hinnem a pénzügy tanácsadónak –erről még mondok egy mesét!
Nem kellett volna kifizetnem a húgom tartozását egy uzsorás felé 550.000,- Ft-ról beszélünk .
Nem kellett volna sz..ért-h..gyért eladni a lakásunkat, de fenyegetett  a  R, úr, hogy nem érdekli, r a haszonélvezővel együtt -.mármint az apámmal- eladja fillérekért,és majd az apám fog fej vesztve menekülni a saját lakásából, az új tulajok miatt.
 Undorító! - nem igaz ?

Uhhhh! Nem is folytatom, mert agyvérzést kapok a számos igazságtalanságtól!

Folytatás következik.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.